computershopper.com
Site Index
 
 

Ekskluzivno: Nova društvena mreža startala iz Splita!

U splitu je startao Partytime.hr, jedinstveni projekt pokrenut od tvrtke Sol Navis koja posluje sa ostalim tvrtkama iz Erpel grupe, kojeg je razvila moćna ekipa na čelu s Antom Ćurkovićem.

- Partytime.hr je jedinstven projekt koji je jedinstven po svojoj koncepciji. Po prvi put smo povezali portal s društvenom mrežom gdje smo uspjeli  objediniti sve pozitivne vrijednosti  oba koncepta te  time izbjegli sve nedostatke portala i društvenih mreža - kaže nam Ante Ćurković.

Naime, Partytime.hr je društvena mreža koja omogućuje  korisnicima potpuno besplatnu registraciju sa svim mogućim uslugama kao što su:

- Druženje, komentiranje te pronalazak novih osoba i prijatelja

- LIVE upload fotografija sa lokacija koju omogućujemo preko naše mobilne aplikacije

- Komentiranje i ocjenjivanje fotografija

Tu smo, poručuje Partytime.hr, kako bi Vam na jednom mjestu dali sve odgovore na svakodnevna pitanja koja su uskoj vezi s izlascima i noćnim životom u Republici Hrvatskoj.

"Naša široka baza podataka dat će Vam bolji uvid u sve postojeće klubove, događaje, ponude, akcije, ulaznice, lokacije, rezervacije te ostale popratne informacije koji rade upravo na gore spomenutim područjima".

Ovo je jedinstven projekt koji je erpelGRUPA razvijala zadnje dvije godine, u koji su uložili vlastito znanje te iskustvo. U projekt su bili uključeni idejni pokretač  Ante Ćurković ( CEO erpelGRUPA), za izradu su bili zaslužni Zvonimir Pastuović i Zyhdi Muniši ( Virtualni svijet), dok dizajn potpisuje Ivan Radić (Tvornica identiteta) te Zvonimir Ružić - Patak ( izvršni direktor erpelGRUPE).

Partytime.hr je osmišljen na način da za tvrtke djeluju po principu oglašivačkih paketa koje sa sobom nose brojne druge pogodnosti. Subjekti koji se odluče na oglašavanje u neki od oglašivačkih paketa, a pokretači vjeruju da će to biti pozamašan broj.

Korisnici imaju  na raspolaganju širok spektar pozitivnih vrijednosti kao što su vlastiti profil, mogućnost LIVE upload slika iz kluba od strane korisnika sa komentarima, godišnji banner , vlastiti fun club, unos lokacije na karti sa logom, vlastiti WEBSHOP, neograničenu mogućnost stvaranja događaja koji se objavljuju na glavnoj stranici, dodavanje Youtube videa, komunikacije s korisnicima, vlastita mini web stranicu... Točnije, sve što jedna društvena mreža i portal zajedno mogu pružiti.

- Naš cilj je omogućiti da krajnji na jednom mjestu ima sve važne i relevantne podatke s mjesta zabave  u  LIVE vremenu, a te da na taj način gradimo vezu na obostrano zadovoljstvo. Uz već spomenuto, želja nam je na ovaj način promovirati i sve hrvatske klubove, kafiće, koncerte te ostale evente - kaže nam Ante Ćurković.

- Težimo da nas se prepozna kao središnje mjesto druženja i zabave od strane naših korisnika, te ćemo zajedno sa korisnicima graditi najdruštveniju mrežu na ostale zemlje u regiji - zaključuje Ćurković.

Trenutačno Erpel grupa radi na projektima u nautici tj. najveći nautički portal yachts in croatia te yachtsinmontenegro.com i nauticalpages.com

 

Featured Stories

Сериозните теми в политиката и жълтите медии

Хората дотолкова много свикнаха с безхаберието на властимащите и жълтия терор на псевдомедиите, че просто се дистанцираха от всичко.

 

Tips on Job Hunting

Tips on Job Hunting. If you are looking for work in these down economic times, you have probably realized there are far too many sites out there to search.

The Interior Decorating Skills

Develop good decorating skills as a vital step in event planning. Learn new decorating techniques to improve interior decorating skills.

 

Financial Skills Assessment

Discover basic financial skills assessment to be successful in even planning. Keep financial skills list handy before planning any event.